Norge er altid et besøg værd – også når der ikke er sne. I september begynder høstfarverne at komme frem, blåbærrene er modne på fjeldet (mums), og er man heldig får man måske en elg at se.

På sten og fjeld kan man finde små skarlagensrøde bægerlav, og mosset blomstrer med små fine hvide blomster.

Når natten falder på over fjeldet, så bliver det virkelig mørkt. Vi tog op for at fotografere Mælkevejen, og blev overrasket af nordlyset. Det var første gang vi oplevede det, så vi stod i et par timer indtil vores tæer var helt følelsesløse af kulde smiley.

Efter et par dage på fjeldet, kørte vi på besøg længere sydpå. Vi gik morgentur langs Nitaelven med morgentåge fra den kolde Glomma, og skønne farver før solen stod op. Gæssene fløj kaldende rundt over vandet, men ellers var der helt stille.

Turen sluttede med en aftentur rundt og også her var vi heldige og så en stor elgtyr i en mark lige ud for skovkanten. Hvem der holdt øje med hvem er lidt usikkert, men den blev i det mindste stående et kort stykke tid, så vi kunne nå at få billedet af den.

Det var en super tur til Norge smiley